KARAMAN ANAOKULU
Nefise Sultan Mah. 100. Yıl Bulvarı 95/1

VİZYON

Okul öncesi eğitimde; kalitesi ile örnek gösterilen güven duyulan, öncü bir kurum olmak. Milli manevi değerlerini benimsemiş ve Türk kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünceye sahip, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişime açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

MİSYON

Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen,değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermektedir.

Öğretim Şekli :Tam Gün ve Yarım Gün

Tam Gün ve Yarım Gün